недеља, 1. септембар 2013.

Радна биографија


Зовем се Милица Стоилковић. Рођена сам 24. марта 1980. године у Крагујевцу. У родном граду завршила сам Прву крагујевачку гимназију-математички смер, али ме је љубав према књижевности одвела на Филолошко-уметнички факултет и до дипломе Професора Српског језика и књижевности. 
Своје прво запослење пронашла сам у Неготину, у Пољопривредној школи "Рајко Боснић"-Буково, где сам радила као замена од фебруара 2011. до маја 2012. године. Од децембра 2012. године радим у ОШ "Бранислав Нушић"-Уровица у сталном радном односу. Као једини наставник Српског језика, организујем и одржавам часове драмске и рецитаторске секције, а за потребе различитих конкурса и школских новина одржавам и часове литерарне и новинарске секције.
Основала сам и рециклажни кутак са својим колегиницама, где децу учимо важности очувања и поштовања животне средине која их окружује. 
Од септембра прошле године, уређујем блог под називом "Наставница Милица и њени даровити основци"(http://carolijareci.blogspot.com/)на ком постављам све занимљиве активности које организујем и спроводим у дело заједно са својим ученицима и колегама.
Радила сам и као лектор и коректор на књизи која је издата поводом 160 година Краљевог арсенала у Крагујевцу, а коју је издало Друштво за заштиту споменика-Крагујевац.


Од почетка школске 2013/2014. године, разредни сам старешина петом разреду.

2 коментара: