среда, 16. април 2014.

Прослава Ускрса у нашој школи

Ових дана се у нашој учионици за ширење позитивна енергије вредно радило на припреми ускршњих украса. деца су научила како да направе природан лепак и од њега направе paper masche, пилиће, корпе за јаја, јаја од конца... 








Школа је била дивно украшена и спремна да дочека родитеље који су учествовали у разним активностима са својом децом. Заједно су осликавали јаја, а онда је стручни жири изабрао најлепша. 




































Ученици су уживали у трци док су носили јаја у кашикама. Било је доста полупаних јаја, али сви смо лепо забавили и смејали. Заборављену игру  музичке столице, поново смо оживели и деца су уживала показујући своју спретност. И на самом крају трка са везним претлама или ногама два такмичара која нас је насмејала до суза. Леп завршетак ове радне недеље када почиње ускршњи распуст. 














Срећан празник свима, лепо се одморите колеге и ученици, заслужили смо и ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Научите децу да играју ластиш

Научите децу да играју ластиш

недеља, 13. април 2014.

Pripreme za Uskrs

Svi se raduju Uskrsu i šarenilu koje donosi ovaj praznik. Evo nekoliko ideja koje se mogu iskoristiti za ukrašavanje škole ili životnog prostora i koje će zabaviti i odrasle i decu. Uzivajte u izradi i lepo se zabavite sa svojim učenicima ili decom.


VESELE ZEKE

Uciteljica Goca i skolarci

http://spoonful.com/printables/easter-eggs-bunny-patterns


Pinterest

 



PILIĆI OD PAPER MACHE




PILIĆI ZA GIRLANDU




ZEČJE UŠI